Google Website Translator Gadget

Sobre cookies

dissabte, 20 de novembre del 2010

Motxilles de muntanya per a fotògrafs

Els que ens agraden alhora les muntanyes i la fotografia tenim un problema en com compaginar les dues afeccions a l’hora de portar els trastos de fotografia per la muntanya, als que s’hi sumen els propis trastos de muntanya. Motxilles per portar tot l’equip fotogràfic que un vulgui n’hi ha moltes, però que a més hi càpiga el material de muntanya ja costa més de trobar. Ahir els de Barcelona photobloggers van posar una entrada molt interessant sobre aquest tema. Seguint els seus enllaços vaig entrar a visitar les marques Click Elite, F-Stop y Naneu que no coneixia i tenen material força interessant.
 
Un dels comentaris a la notícia és de Joan Vendrell que ens recomana un vídeo demo de la motxilla Tilopa de la marca Fstop que va penjar a Naturpixel. La particularitat d’aquesta motxilla és que té un compartiment de la part fotogràfica extraïble, cosa que dóna moltes possibilitats, tot mantenint l’apariència d’una motxilla normal. Mireu el vídeo que us agradarà.
 
Personalment utilitzo una Kata en sortides molt curtes, ja que té poc espai per les coses de muntanya. Quan faig sortides més llargues, o a l’hivern que es porta més material,  ja tinc problemes: els objectius perduts per la motxilla, el mateix passa amb els parasols o filtres, la réflex en la seva bossa en bandolera, però de tant en tant l’haig de guardar o amagar per protegir-la de possibles cops, una mica caòtic  tot plegat.
 
És per això que m’ha agradat saber que hi ha marques que no coneixia i que tenen solucions que ens permeten portar l’equip fotogràfic en condicions mantenint el que es necessita per anar per muntanya. Sembla que de mica en mica els fabricants es van animant a treure productes específics pels que caminem unes quantes hores i alhora fem fotografies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada