Google Website Translator Gadget

Sobre cookies

dilluns, 10 de desembre de 2012

Camí de l'estany de Sant Maurici, Espot, valls d'Àneu
Per pujar a l’estany de Sant Maurici des del poble d'Espot hi han diverses opcions segons sigui estiu o hivern:
  • Taxi des del mateix poble d’Espot
  • A peu des del mateix poble d’Espot (uns 8 km, 2 hores)
  • I quan l’aparcament de Prat Pierró està obert, és a dir, quan no hi ha ni neu ni gel a la carretera, es disposa de l’opció mixta: cotxe fins aquest aparcament i la resta a peu (de l’ordre de 1 hora).
 
 Aquest hivern ha començat aviat i la carretera esmentada ja està tallada. Però aquests dies de pont Espot estava de pessebre, així que, pels qui han estat més d’un cop a Sant Maurici, era bon moment de recuperar el camí de pujar a peu des del poble sense necessitat d’arribar a dalt. A l’hivern, deixant apart el gel i les seves formes, els camins mostren detalls que a l’estiu no es veuen, la vegetació és molt diferent, i potser ja ens va bé entre-tenir-nos a 1300 metres i no cal arribar a 1900 m on hi farà més fred i vent. 
Les imatges són agafades ben aprop d’Espot, al camí de Sant Maurici. M’agrada al començament quan van sortint les muntanyes importants a mesura que camines, que fins llavors estan tapades per les més properes al poble. Amb les profundes ombres de l’hivern el contrast és brutal. A les valls d'Àneu a aquesta època es poden fer passejades molt maques sense cansar-s'hi gaire.

1 comentari:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Hương Lâm chuyên dịch vụ cho thuê máy photocopy màu hoặc bán máy photocopy màu uy tín, giá rẻ tại TP.HCM và giải đáp máy photocopy nào tốt nhất cũng như link download driver toshiba 456 chính xác.

    ResponElimina