Google Website Translator Gadget

Sobre cookies

dimarts, 28 d’octubre de 2014

Estany de Besiberri pel bosc de Conangles a la tardorEl bosc de Conangles és un dels grans llocs on fer fotos de tardor. Pujant cap a l’Aran, abans d’entrar al túnel de Viella, es troba a mà esquerra la vall de Salenques, poc després a mà dreta la vall de Besiberri, i just a la boca del túnel es troba a mà esquerra la de Mulleres, i a mà dreta la de Conangles. Així que, en aquesta reduïda zona, les possibilitats de muntanya són molt grans. Al mig del bosc hi ha el refugi Conangles.
Separació de les valls d'Anglios i Salenques, al fons potser la MaladetaEl bosc de Conangles és un bosc de faigs i avets que s’estén als peus de les valls de Besiberri i Conangles. Una curta excursió permet pujar a l’estany de Besiberri amb un desnivell de 500 metres i observant com va canviant el bosc amb l’alçada. Un cop a l’estany es veu la muralla dels Besiberris.
Estany de Besiberri. Al fons els Besiberris

Alta vall de Mulleres i la Forcanada

Per cert, qui vulgui fer un cim de 3000 metres català en versió ràpida aquesta petita zona és el lloc ideal: Besiberri sud o Mulleres. Vehicle a peu de carretera asfaltada i es pot pujar i baixar en 1 dia.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada