I la UES, com sempre, ens ha alimentat amb la coca amb xocolata a la sortida, l'entrepà de butifarra o formatge al coll d'en Tripeta, la fruita a Sant Miquel del Fai i el iogurt a l'arribada.
Cal dir també que cada any la UES elabora un llibre amb informació molt completa de la zona. Hi trobem història, croquis dels cingles de Bertí, geologia, hidrografia, el rellotge d'ombra de Bertí, els molins de les vall del Tenes, els sots feréstecs, el lloc d'escalada Sot del Bac, l'església de Riells del Fai i l'àguila cuabarrada, el mas Quintanas i un estudi d'impacte ambiental i solucions del motociclisme de muntanya. Com a documents de l'itinerari de la ronda aquests llibres són excel.lents i molt ben editats.
A punt per la sortida |
La cua de la butifarra |
La cua de la butifarra |
Grau Mercader entre boires |
Molta aigua |
Pujant a Bertí |
El Clascar |
Sant Pere de Bertí |
Comunidor de Sant Pere de Bertí |
Sant Miquel del Fai |
Sant Miquel del Fai |
Després de la pluja, les roques mullades |
Arribant a Riells |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada