Google Website Translator Gadget

Sobre cookies

diumenge, 21 d’octubre de 2012

33 Ronda Vallesana Riells del Fai

Malgrat que la meteo anunciava un temps horrorós la Unió Excursionista de Sabadell ha celebrat la seva Ronda Vallesana. Ens hem mullat, hem tingut boira, s'ha anul.lat l'itinerari llarg i s'ha variat el curt per culpa del temps. Però hem fet una bona caminada per la zona de Riells del Fai els cingles de Bertí.

I la UES, com sempre, ens ha alimentat amb la coca amb xocolata a la sortida, l'entrepà de butifarra o formatge al coll d'en Tripeta, la fruita a Sant Miquel del Fai i el iogurt a l'arribada.

Cal dir també que cada any la UES elabora un llibre amb informació molt completa de la zona. Hi trobem història, croquis dels cingles de Bertí, geologia, hidrografia, el rellotge d'ombra de Bertí, els molins de les vall del Tenes, els sots feréstecs, el lloc d'escalada Sot del Bac, l'església de Riells del Fai i l'àguila cuabarrada, el mas Quintanas i un estudi d'impacte ambiental i solucions del motociclisme de muntanya. Com a documents de l'itinerari de la ronda aquests llibres són excel.lents i molt ben editats.

A punt per la sortida

La cua de la butifarra

La cua de la butifarra

Grau Mercader entre boires

Molta aigua

Pujant a Bertí


El Clascar

Sant Pere de Bertí

Comunidor de Sant Pere de Bertí

Sant Miquel del Fai

Sant Miquel del Fai

Després de la pluja, les roques mullades

Arribant a Riells

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada