Google Website Translator Gadget

Sobre cookies

dilluns, 24 d’agost del 2020

Moixeró

 

 

Des del poble de Riu s’agafa la pista que puja al refugi del Serrat de les Esposes, es deixa el refugi i es segueix per la pista, es deixa l’aparcament al mirador del Cap del Ras i al cap de poc  es troba una barrera a la pista i una altra que baixa al refugi dels Cortals de l’Ingla. Aparquem a la barrera.

Just passada la barrera surt una pista en pujada a mà esquerra que agafem (tornarem per la pista que anàvem en cotxe). Seguint la pista arribem al Coll de la Trapa. Les boires no ens deixen veure gaire cap a on anirem. Iniciem un flanqueig per apropar-nos a la carena del Moixeró. Entre prats, i avui amb boira, s’arriba a Coll de Dental. El camí a les Penyes Altes del Moixeró segueix flanquejant la muntanya mentre que per anar al Moixeró comencem a pujar. Sense boira no té cap dificultat, avui seguim un camí que ens porta al cim, llàstima que a dalt no veiem res!

 

Per baixar hi ha un corriol que ressegueix la carena fins Coll de Dental, sense boira deu tenir bones vistes. Algun moment que se’n va la boira es veuen unes parets espectaculars.  Com sigui arribem de nou al Coll de Dental i enfront nostre un camí que puja és el que ens portarà a Coll de Pendís. Seguim les traces de GR d’aquest camí que comença en pujada però després comença a baixar cap al coll. M’alegra veure tants boixos que han resistit l’eruga defoliadora que acaba amb ells. En baixada més pronunciada s’arriba al Coll dePendís.

 

Ja tant sols queda seguir la pista, primer en lleugera pujada, per arribar on hem deixat el vehicle.

 

És una excursió variada entre prats i boscos, que si la meteorologia acompanya ha de tenir molt bones vistes.

 

Track 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada