Google Website Translator Gadget

Sobre cookies

dilluns, 26 d’agost del 2013

Sender dels 7 pobles al baix Aran

Begós


Hem fet el sender dels 7 pobles a la Val d’Aran, una excursió molt recomanable. Per internet es troba informació fàcilment a http://www.senderismovaldaran.com/ca/log-in/item/1679-ruta-de-los-siete-pueblos/1679-ruta-de-los-siete-pueblos i http://www.femturisme.cat/ca/ruta/el-tercon-de-lairissa/. D’aquí hem sabut que els set pobles estan al Terçon de Lairissa, i ubicats en la Montanha d'Uishèra. Són els pobles més antics i menys poblats de la Val d'Aran, el que li dona una gràcia especial, encara que a quasi tots hi hem vist apartaments nous.



Afegeix la llegenda

Arró

Arró


Ens ha sorprès agradablement el bon estat de conservació dels camins que comunicaven uns pobles amb altres. Quantitat de parets de pedra seca que els tanquen. Són camins macos i que fan de bon caminar. Tenen vegetació al voltant interessant: roures, avellaners, cirerers, un bosc de pins, falgueres enormes.

Arró


Com un passeig amb cirerers al costat del camí

Arres de Jus
 
Arres de Jus


Hem tingut un dia de boires i per tant no podem opinar de les vistes, però des d’aquesta muntanya es veu la Maladeta molt bé.


L'espectacular arribada a Vilamós

Begós
 
Benós

Com indiquen les informacions del sender el desnivell és de 580 metres i es triga unes 4 hores que passen molt bé. Nosaltres hem sortit de Es Bordes en direcció a Arrò i personalment el poble que més m’ha agradat és Arres de Jos, o el barri de baix d’Arres. L’he vist molt intacte, molt antic.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada