Google Website Translator Gadget

Sobre cookies

dimarts, 4 de març del 2014

De les Planes de Son al coll de Fogueruix, amb raquetes



La previsió de la meteo era molt dolenta en quan a perill d’allaus, 4 sobre 5. Ens van suggerir pujar al refugi del Pla de la Font des del centre de natura de les Planes de Son, ja que la part de dalt és molt oberta i la primera part és per un bosc sense perill, està molt avall. I així ho vam fer. 






Hi havia molta neu caiguda els dies anteriors i el camí estava molt traçat amb raquetes i esquís. Quan sorties de la traçada t’enfonsaves tot i les raquetes.



Refugi del Pla de la Font
La vista des de Fogueruix sempre excepcional. Des dels cims més propers de Roca Blanca i Tesol, Pui de la Bonaigua, tots els de la zona del Muntanyó - Quenca, entre el port de la Bonaigua i el Mont Valier, i fins al pic de Vinyals, cap al port de Salau. Cap a l’altre costat la vista s’en va molt lluny, cap al Cadí, Port del Compte, Pic de l’Orri, l’estació d’esquí d’Espot, i el poble, Pala d’Eixe, Sudorn, i cap al Pui de Linya, Botero i els Encantats. 


Roca Blanca, Tesol, Pui de la Bonaigua i la zona del Muntanyó

 
La vista cap al sud-oest, vall d'Espot

Pui de Linya i Encantats




Una excursió senzilla amb unes vistes excepcionals, que a l’hivern ho són més per la nitidesa de l’aire i la neu que accentua les formes de les muntanyes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada