Google Website Translator Gadget

Sobre cookies

dilluns, 21 de maig del 2018

Font de Marianegra i riera de les Truites al Montseny
Hem seguit l’itinerari ID 11992908 de Jep Boix a wikiloc. Per malentesos hem aparcat al pàrquing de les Ferreres enlloc del que aconsellava la ruta, i així ja ens toca fer 0,5 km de més. El camí baixa per la fageda de manera tranquil·la i arribem a l’entrada de la casa Els Graners, un lloc molt maco, amb vista a Les Agudes. Aquí costa trobar el camí. Totalment d’acord amb el consell d’anar amb GPS, durant tota l’excursió es troben un munt de canvis de camí no sempre evidents.
 
Prop del desviament d'Els Graners, vista a Les Agudes

Refugi lliure

Més endavant i més avall, es troben dues cases, una abandonada i l’altre en diuen un refugi lliure. Reprenent una miqueta el camí ens desviem a mà esquerra per una pista que planeja fins la font de Marianegra, o “font dels quatre raigs”, pels bons dolls d’aigua que en surten. Aquí es troba la Riera de les Truites, i just sobre la pista el Salt de la Marianegra. Cal remuntar per l’esquerra de la riera, tot veient els diversos salts que fa la Riera de les Truites. És la part més bonica de l’excursió. Ens hem embolicat i hem pujat massa fins una pista abandonada. Just després del Salt es travessa la riera i es veu un camí a mà dreta, que seguint-lo porta a la font del Conill (que no raja, està com clausurada).
 
Font de Marianegra

Riera de les Truites

Riera de les Truites

Riera de les Truites

Riera de les Truites

A partir d’aquí ja tan sols cal anar empalmant diverses pistes fins a la carretera prop de l’inici. Tota l’estona hem estat buscant les restes de l’accident d’avió i no hem vist res. Al repassar la ruta que seguíem resulta que el monòlit de l’accident era molt a l’inici, i no ens hi hem fixat, llàstima!
 
Riera de les Truites, fageda primaveral
La riera de les Truites és per mi un dels racons amagats del Montseny, és per ella que la volta val la pena.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada