Google Website Translator Gadget

Sobre cookies

dilluns, 6 de febrer del 2012

Buscant gel fotogènic a la serralada Litoral, entre el Maresme i el Vallès Oriental


Aquests dies de la #siberiada al Maresme n’hem tingut, com és habitual a aquesta comarca, una versió lleugera. La serralada Litoral separa el Vallès del baix Maresme i és l’espai d’oci compartit dels habitants d’una i altra comarca. Al Vallès en ser interior, sempre té el clima més extrem, més fred a l’hivern i més calor a l’estiu. Així que vaig pensar que si volia veure i fotografiar algun torrent gelat havia de ser al vessant Vallès. I sortint de Vilassar de Dalt vaig pujar la serralada cap a la creu de Can Boquet i vaig baixar per l’altre costat. En arribar al torrent, lloc molt humit i fred, decepció, l’aigua no estava gelada, tan sols els esquitxos. Vaig seguir baixant per la pista fins un altre lloc, l’antic molí d’en Cuquet a la riera d’Ardenya. Tampoc vaig tenir sort, alguns trossets de gel però res espectacular. Certament les temperatures han estat baixes, com a tot arreu, però el fred de veritat que gela rius l’ha fet més amunt i més a l’interior de Catalunya. 

Les fotos són de l’aspecte d’aquestes rieres i el seu entorn a l’hivern. No s’hi pot fer més.

Diumenge quedava poca neu











2 comentaris:

  1. Quines imatges més maquest i atípiques. Enguany li ha costat arribar l'hivern pe`ro al final s'ho ha pres seriosament. Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Araceli pel comentari. Ha fet fred, però ja veus que al Maresme costa de trobar. Per la Xina en deus trobar més ...

    ResponElimina